Ga naar de inhoud

We are the next generation

Wij zijn Next Generation Shipyards en wij zijn op zoek naar jou! Bij ons maak je deel uit van de nieuwe generatie scheepsbouwers en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Wij zijn Next Generation Shipyards, aangenaam!

 

Next Generation Shipyards ontwerpt, bouwt, onderhoudt en repareert specialistische werkschepen tot een lengte van ongeveer 35 meter. Alle werkzaamheden voeren we uit op onze eigen moderne scheepswerf. En dat is uniek. Met een sterk team van ruim 60 betrokken medewerkers staan wij klaar voor onze klanten. Samen staan we voor kwaliteit en continuïteit.

Het verminderen van onze ecologische footprint

We begrijpen dat we als scheepsbouwer een verantwoordelijkheid hebben om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Om die reden zoeken we voortdurend naar manieren om onze ecologische footprint te verminderen. Dit doen we door het implementeren van duurzame technologie├źn en toepassingen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het gebruik van alternatieve energiebronnen en het verminderen van afvalstoffen en uitstoot.

Bekijk al onze vacatures!

Nieuwsgierig naar jouw droombaan? Bekijk onze volledige lijst met vacatures en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!