Ga naar de inhoud

Zo ziet de sollicitatieprocedure eruit

Vanaf het eerste contact tot aan je eerste werkdag. Ontdek hoe onze heldere sollicitatieprocedure eruit ziet.

Onze sollicitatieprocedure stap voor stap

 • Solliciteren

  Het eerste wat je moet doen is solliciteren via onze website. Je kunt daar onze openstaande vacatures vinden en een sollicitatie indienen. We vragen je om je CV en motivatiebrief toe te voegen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

 • CV en motivatiebrief beoordelen

  We bekijken jouw CV en motivatiebrief zorgvuldig en beoordelen of jouw ervaring, vaardigheden en motivatie aansluiten bij de functie en ons bedrijf. Als we denken dat je een goede match bent, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

 • Sollicitatiegesprek

  Tijdens het sollicitatiegesprek willen we je graag beter leren kennen en meer te weten komen over jouw kwalificaties en ervaring. We stellen vragen over jouw motivatie, competenties en persoonlijkheid en geven jou de mogelijkheid om ons beter te leren kennen.

 • Tweede gesprek

  Als we denken dat je goed past bij de functie en ons bedrijf nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw vaardigheden en competenties.

 • Aanbod

  Als we allebei het gevoel hebben dat we goed bij elkaar passen, ontvang je van ons een aanbod en de arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord? Dan krijg je een contract en plannen we jouw eerste werkdag in.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Bekijk al onze vacatures!

Nieuwsgierig naar jouw droombaan? Bekijk onze volledige lijst met vacatures en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!