Ga naar de inhoud

Vind hier je stageplek

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek (MBO4 / HBO) waar je jouw talenten kunt ontwikkelen? Dan is een stage bij NG Shipyards een perfecte kans voor jou! Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Stage lopen bij Next Generation Shipyards

Je werkt samen met enthousiaste professionals die je begeleiden en ondersteunen bij je persoonlijke en professionele groei. Daarnaast krijg je de kans om je eigen ideeën en inzichten in te brengen, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. En dankzij de variatie aan werkzaamheden die wij binnen ons bedrijf hebben, kunnen wij jou een stageplek op maat bieden.

Enthousiast en wil je graag bij ons stagelopen?

Beschik jij over een goede dosis motivatie, ben je leergierig en wil je graag een waardevolle bijdrage leveren aan een innovatieve organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht niet langer en solliciteer nu voor een uitdagende stageplek. Je kunt je sollicitatie met CV sturen naar Roelienke Tromp – werkenbij@ngshipyards.com. Wil je graag meer informatie over een stageplek? Je kunt Roelienke natuurlijk ook bellen op 06 274 434 58.

Voor mij voelt NG Shipyards echt als mijn tweede thuis. Hier komen werken is voor mij meer dan alleen een baan.

Martijn Jansen | Lasser