Ga naar de inhoud

We are the next generation

Wij zijn Next Generation Shipyards en wij zijn op zoek naar jou! Benieuwd uit welke functies ons team bestaat? Maak kennis met een greep uit de rollen binnen NG Shipyards. Welke rol spreekt jou aan?

Scheepsschilder

Het is jouw verantwoordelijkheid om schepen te beschermen tegen weer en wind. Dankzij jouw specialistische kennis krijgt roest geen kans en draag je bij aan het behoud en de levensduur van de schepen die bij ons op de werf komen. Dankzij jouw inspanningen krijgt elk schip weer de glans die het verdient.

Technisch medewerker

Jij houdt van techniek en bent flexibel inzetbaar. Samen met je team pak je elke reparatieklus aan. Ook in een nieuwbouwproject sta jij je mannetje. Je laat je niet uit het veld slaan door tijdsdruk en zorgt er met jouw energie voor dat elke klus geklaard wordt.

Monteur

Jij brengt samen met je team de verschillende puzzelstukken van een schip samen. Je installeert en monteert verschillende scheepsbouwkundige systemen en componenten aan boord van een schip. Van de installatie van deuren en ramen tot en met het aanleggen van de elektrische bedrading, jij draait er je hand niet voor om.

Lasser

Een lege hal, dat is jouw startpunt. Samen met je team zorg jij ervoor dat elk snijpakket eindigt in een kwalitatief hoogwaardig schip. Van aluminium of van staal. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de laswerkzaamheden aan verschillende scheepsconstructies. En omdat we graag variëren in de schepen die we bouwen, blijft het werk uitdagend.

Timmerman

Jij verstaat je vak. Alles wat nodig is om comfortabel aan boord te kunnen verblijven kun jij maken. Jouw timmermansoog ziet alles en dankzij jouw werk verblijft elk bemanningslid met plezier aan boord.

Meewerkend voorman

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de verdeling van de taken binnen je team. Jij zorgt er voor dat het werk wat je hebt afgesproken op tijd en kwalitatief goed wordt opgeleverd aan het eind van elke dag. Daarbij help je zelf ook mee om de klus te klaren. Jij zorgt ervoor dat jouw team iedere dag met plezier een topprestatie levert.

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de planning in tijd, mensen en materialen. Jij leidt alles in goede banen en zorgt er voor dat medewerkers weten wat er verwacht wordt en de klant tevreden is over het resultaat.

Scheepsbouwkundig engineer

Samen met je team zorg je voor het samenstellen van de bouwtekeningen en stuklijsten van onze schepen. Detailengineering is een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat je collega’s in de werkplaats aan de slag kunnen en fouten beperkt blijven.

Technisch inkoper

Je houdt je bezig met het inkopen van technische onderdelen voor onze nieuwbouw en reparatieprojecten. De gegevens en eisen worden door de verschillende afdelingen aan jou aangeleverd. Het is jouw taak om de onderdelen in te kopen, de levertijden te bewaken en de goederen binnen te boeken. Zo zorg jij ervoor dat je collega’s op tijd beschikken over de juiste materialen en de projecten soepel doorlopen.

Financieel administrateur

Als financieel administrateur ben je eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van ons bedrijf. Je zorgt er voor dat alle belangrijke documenten en informatie betrouwbaar, volledig en tijdig worden vastgelegd en dat de administratieve processen zo goed mogelijk verlopen.

Service engineer

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen bij onze klanten. Soms vindt de klus op de werf plaats, maar het kan ook zijn dat je op locatie van de klant aan de slag gaat. Dankzij jouw probleemoplossende vermogen ligt een schip niet langer dan nodig aan de wal.

Kraanmachinist

Jij hebt letterlijk de grootste kracht in het bedrijf. Met gemak til jij elk schip met een gewicht tot 240 ton uit het water. Daarna kan het grote onderhoud beginnen.

Bekijk al onze vacatures!

Nieuwsgierig naar jouw droombaan? Bekijk onze volledige lijst met vacatures en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!