Ga naar de inhoud

/

We are the next generation

Wij zijn Next Generation Shipyards en wij zijn op zoek naar jou! Hier kan een aanvullende en uitgebreide tekst staan over de vacaturepagina.

Het verminderen van onze ecologische footprint

We begrijpen dat we als scheepsbouwer een verantwoordelijkheid hebben om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Om die reden zoeken we voortdurend naar manieren om onze ecologische footprint te verminderen en ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door het implementeren van duurzame technologieën en toepassingen in onze scheepsbouw. Naast de ontwikkeling van de Ecolution zijn we ook bezig met het onderzoeken en implementeren van andere technologieën. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het gebruik van alternatieve energiebronnen en het verminderen van afvalstoffen en uitstoot.

Wij zijn Next Generation Shipyards, aangenaam!

NG Shipyards is een scheepsbouwer die zich richt op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en herstellen van werkschepen tot 30 meter. Onze specialiteit is het creëren van hoogwaardige schepen die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en materialen om een optimale kwaliteit te kunnen leveren.